Om oss/Kontakt

UGL Ledarskap består av tre erfarna konsulter med mångårig erfarenhet av ledar- och grupputveckling både som utbildare och från egna chefsuppdrag. Samtliga är certifierade för UGL 2016, har avtal och står med i handledarregistret hos Försvarshögskolan.

Nordmark_logoMarianne Nordmark har sedan 1991 arbetat med affärsutveckling, organsationsutveckling, ledarskap, grupputveckling samt kompetensfrågor såväl som egen företagare som i anställningar. Marianne har också egen chefserfarenhet både från privat och offentlig sektor. Nordmark Utveckling AB har ramavtal med VG-regionen.
Webbplats: nordmarkutveckling.se
Telefon: 070-675 23 25

 

insiktnordahl_logotypIréne Nordahl arbetar med chef- och grupputveckling och har lång erfarenhet av handledning, såväl individuellt som i grupp. Iréne har mångårig erfarenhet från eget chef- och ledarskap främst inom sjukvården.
Webbplats: insiktnordahl.se
Telefon: 070-454 80 29

 

flenis_web_logo1Håkan Flenhagen arbetar sedan 1985 med ledar- och grupputveckling både inom privat och offentlig sektor. Håkan har mångårig erfarenhet från flottan och Kustbevakningen både som tekniker, utbildare och ledare.
Webbplats: flenis.se
Telefon: 0708-99 36 72